Skip to content

Monday / Tuesday (Seven period days)

Monday / Tuesday (Seven period days)
PeriodTimeLength
Registration 8.50 am 10 min
1 9.00 am 50 min
2 9.50 am 50 min
Break 10.40 am 15 min
3 10.55 am 50 min
4 11.45 am 50 min
Lunch 12.35 pm 45 min
5 1.20 pm 50 min
6 2.10 pm 50 min
7 3.00 pm 50 min
School Day Finishes 3.50 pm  

 

Wednesday / Thursday / Friday (Six period days)

Wednesday / Thursday / Friday (Six period days)
PeriodTimeLength
Registration 8.50 am 10 min
1 9.00 am 50 min
2 9.50 am 50 min
Break 10.40 am 15 min
3 10.55 am 50 min
4 11.45 am 50 min
Lunch 12.35 pm 45 min
5 1.20 pm 50 min
6 2.10 pm 50 min
School Day Finishes 3.00 pm